EN RU

مهندس مجری پروژه و ناظر ساختمانی

مهندس مجری پروژه و ناظر ساختمانی
مهندس مجری پروژه و ناظر ساختمانی

مجری ساختمان مسئولیت کنترل صحت انجام کلیه عملیات اجرای ساختمان را برعهده دارد و در اجرای این عملیات باید مقررات ملی ساختمان، ضوابط و مقررات شهرسازی، و نقشه های مصوب مرجع صدور پروانه را رعایت نمایند. همچنین ناظر ساخت و ساز باید برنامه زمان بندی کارهای اجرایی را به اطلاع مهندس ناظر پروژه برساند.

وظایف مربوط به مجری ساختمان
استخدام مجری ساختمان جهت نظارت بر ساخت و ساز در کلیه پروژه های عمرانی امری ضروری و واجب است و بدون در نظرگرفتن نظرات کارشناسانه مجری ساخت و ساز، پروژه در حال انجام تاییدیه شهرداری را نخواهد گرفت. کلیه مسئولیت های محوله به مجری ساختمانی در تمامی مراحل و عملیات اجرایی ساختمان به شرح زیر می باشد:

وظایف ناظر هماهنگ کننده
در اولین قدم مجری مربوطه موظف می باشد که تمامی مشخصات فنی ساختمان و نقشه‌های مورد اجرای مربوطه را قبل از هرگونه شروع به کاری مورد بررسی و مطالعه دقیق و کارشناسانه قرار دهد. در این مرحله و پس از بررسی کامل کلیه نقشه های مربوطه باید تمامی اشکالات و نقض ها در نقشه‌ها و عدم مغایرت و همخوانی ها بین پروانه ساختمان، مشخصات فنب ساختمان و نقشه های اجرایی عیب یابی گردد و در صورت ایجاد تغییر یا تغییراتی به کار فرما اعلام گردد.
در قدم بعدی مجری ساختمان با نظارت بر ساخت و ساز، موظف است برنامه زمانبندی برای اجرا به صورت تفصیلی از ابتدا تا نقطه پایانی کار با در نظر گرفتن زمانی برای امکان ایجاد توقف و شروع مجدد در نظر بگیرد و به کارفرما و هماهنگ کننده های مربوطه ارائه دهد.